CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 22 dies (6809 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
06-09-2021-Prop de 3.000 tendes i sacs abandonats al Festival de Reading aniran als refugiats | 03-03-2021-Apareix una obra atribuïda a Banksy en el mur d'una presó on va estar Oscar Wilde | 22-06-2020-La policia britànica investiga com a terrorisme l'atac amb tres morts a Reading | 21-06-2020-Un apunyalament múltiple deixa tres morts a la ciutat anglesa de Reading | 21-06-2020-Un detingut per haver apunyalat diverses persones a Reading, al Regne Unit | 13-11-2013-ANC - England | 16-10-2013-vot virtual | 19-09-2013-PRODUCTES GASTRONÒMICS CATALANS | 24-03-2012-test |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Prop de 3.000 tendes i sacs abandonats al Festival de Reading aniran als refugiats
2021-09-06 (1/9) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

L'ONG Herts For Refugees ha recollit el material per destinar-lo als camps de refugiats de Dunkerque i Calais, a França

https://www.ccma.cat/324/prop-de-3000-te ndes-i-sacs-abandonats-al-festival-de-re ading-aniran-als-refugiats/noticia/31165 00/

Més info a www.ccma.cat
Apareix una obra atribuïda a Banksy en el mur d'una presó on va estar Oscar Wilde
2021-03-03 (2/9) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

S'hi veu un presoner fugint amb una corda feta amb paper que surt d'una màquina d'escriure

https://www.ccma.cat/324/apareix-una-obr a-atribuida-a-banksy-en-el-mur-duna-pres o-on-va-estar-oscar-wilde/noticia/308055 5/

Més info a www.ccma.cat
La policia britànica investiga com a terrorisme l'atac amb tres morts a Reading
2020-06-22 (3/9) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

L'atacant de Reading va atraure l'atenció del servei secret britànic l'any 2019 perquè semblava que tenia intencions de viatjar a Síria, però no es va poder confirmar i no se li va obrir cap expedient de seguiment

https://www.ccma.cat/324/un-detingut-per -haver-apunyalat-diverses-persones-a-rea ding-al-regne-unit/noticia/3026199/
Un apunyalament múltiple deixa tres morts a la ciutat anglesa de Reading
2020-06-21 (4/9) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Un sospitós detingut després del que fonts de la seguretat del país titllen d'incident terrorista

https://www.ara.cat/internacional/atac-t errorisme-Reading-RegneUnit_0_2475952458 .html

Almenys tres persones mortes i dues de ferides és el balanç provisional d'un apunyalament múltiple que ha tingut lloc sobre les 19.00, hores del vespre d'aquest dissabte al parc Forbury, al centre de la ciutat anglesa de Reading, a noranta quilòmetres a l'oest de Londres. La policia de la regió de Thames Valley, on es troba la localitat, qualifica els fets de sospitós "incident terrorista", segons que informa l'agència Press Association, citant fonts dels serveis de la seguretat interior del Regne Unit.

De moment hi ha una persona detinguda que, segons les mateixes fonts a què ha tingut accés Press Association tindria nacionalitat líbia. Es desconeixen els motius de l'atac, però es creu que ha estat aleatori. Inicialment, però, s'havia vinculat l'acció a una manifestació del moviment Black Lives Matter, que havia celebrat un acte al lloc dels fets. Amb tot, el fet que s'hagués acabat dues hores abans, fa pensar que no tindria cap mena de relació. Tot i així, a hores d'ara es creu que algunes de les víctimes n'haurien pres part.

Unconfirmed reports of the #Reading attacker. pic.twitter.com/BNAJ6zFaek

— Jack Dawkins (@DawkinsReturns) June 20, 2020
En les imatges compartides a les xarxes socials per testimonis presencials dels esdeveniments es poden veure els moments en què la policia ha reduït un individu, del qual no se n'ha facilitat la identitat encara, tot i que, com ha quedat apuntat, sí que ha transcendit la nacionalitat. La mateixa policia ha demanat a la ciutadania que no difongui les imatges que hagin pogut enregistrar amb els telèfons mòbils. A banda que és material per a la investigació, algunes són explícitament molt dures.

Lawrence Wort, un testimoni de l'atac, ha assegurat a diferents mitjans de comunicació del Regne Unit que l’atacant va començar a córrer cap a ell després d'haver assestat les primeres ganivetades entre un grup d'unes deu persones, però que no el va poder atrapar. Posteriorment, es va adreçar a un altre.

En el moment en què es va produir l'atac, el parc estava prou ple, amb grups d'amics que feien pícnic o compartien begudes, atès que els pubs continuen tancats a causa de les mesures de confinament.
Un detingut per haver apunyalat diverses persones a Reading, al Regne Unit
2020-06-21 (5/9) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Mitjans britànics informen que hi hauria tres morts, però la policia no ho confirma

https://www.ccma.cat/324/un-detingut-per -haver-apunyalat-diverses-persones-a-rea ding-al-regne-unit/noticia/3026199/

L'incident ha generat molta confusió. En un primer moment, les xarxes socials i alguns mitjans de comunicació britànics informaven que hi havia tres morts i dos ferits que han estat hospitalitzats molt greus. La policia, però, no ho ha confirmat.

Els fets han passat al parc Forbury Gardens, que durant la tarda havia sigut escenari d'una concentració antiracista de Black Live Matters, tot i que no hi hauria cap relació entre tots dos actes.
ANC - England
2013-11-13 (6/9) - Pujat per Marc Morera ( Milton Keynes ) - Comparteix

Bona nit,

em permeto fer-vos extensiu que s'està engegant l'ANC-England, la qual espero sincerament pugui ésser del vostre interès.

A tal efecte us adjunto l'enllaç a la pàgina de l'ANC-England al Facebook: https://www.facebook.com/ancengland?fref =ts

Per altra banda, sou convidats a contactar-nos mitjançant l'adreça electrònica: ancengland@gmail.com

Moltes mercès anticipadament,
Marc Morera

Si us plau, feu-ne màxima difusió.
vot virtual
2013-10-16 (7/9) - Pujat per salvadortaberner ( Nice ) - Comparteix

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/
PRODUCTES GASTRONÒMICS CATALANS
2013-09-19 (8/9) - Pujat per Tasting Drops (Catalansalmon) - Comparteix

Bon dia a tots!!!

Us vull presentar la nostra botiga on-line de productes gastronòmics catalans: www.tastingdrops.com.
Es va fer pensant en tots aquells com vosaltres, que viviu lluny de Catalunya, i que podeu trobar a faltar productes com el cava, el fuet, o l'allioli.

Esperem que us agradi.

Salut!!!

Tasting Drops
test
2012-03-24 (9/9) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Vestibulum volutpat auctor facilisis. Vestibulum dictum mauris quis neque feugiat fringilla! Proin varius, erat eget mollis lacinia, nunc magna viverra nisi, ac accumsan orci turpis ut quam. Praesent dui urna, auctor eget interdum id, congue in nisi. Cras massa libero, vulputate id sagittis ac, laoreet sed magna. Nunc tristique pellentesque erat a pharetra. Duis elementum varius lacinia. Curabitur adipiscing elit in sem lacinia dapibus. Curabitur sit amet felis justo, a pharetra mauris. Nulla ac nunc rhoncus ligula sollicitudin auctor eget nec lacus! Maecenas pulvinar volutpat velit, quis fermentum sapien lobortis sed.

Proin pellentesque odio sed erat imperdiet condimentum. Maecenas lobortis enim ut lacus elementum convallis. Fusce velit mauris; porta et convallis ac, ornare a dui. Maecenas mi elit, sagittis at imperdiet sed, laoreet vel tellus. Nullam mollis neque vel elit feugiat tincidunt? Sed enim arcu, convallis ut molestie a, auctor sit amet tellus? Ut et purus urna. Ut eget lorem ut nunc euismod feugiat auctor nec felis. Fusce at tincidunt tellus. Proin accumsan; massa ut eleifend consectetur, lectus libero scelerisque tortor, at semper urna lorem a nisl? In elit mauris amet.
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[192] http://Reading.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 18.117.137.64 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis